Aran Cucine

Avaa Virtuaalinen showroom tästä »

 

Maailmankuulu italialainen keittiövalmistaja valitsi 360Mediatalon toteuttamaan mallistojensa virtuaaliesittelyn

360Mediatalo Oy toi maailman ostetuimman italialaisen keittiövalmistaja Aran Cucinen keittiömallistot virtuaalitodellisuuteen. Aran Cucinen, Italian Abruzzossa sijaitseva tehtaan keittiönäyttely on katsottavissa virtuaalisesti täältä.

Virtuaalisessa showroomissa on esillä yhteensä 23 klassista ja modernia keittiötä. 360 asteen kuvina toteutetussa virtuaaliympäristössä asiakas näkee keittiöt kokonaisuuksina ja kuvakkeita klikkaamalla pääsee avaamaan kaapistoja ja tutkimaan muita yksityiskohtia.

− Virtuaalinen esittely antaa meille aivan uusia mahdollisuuksia esitellä tuotteitamme. Asiakkaamme pääsevät nyt entistä paremmin tutustumaan keittiömalleihimme jo verkossa, kertoo Aran Cucinen Suomen maahantuonnista ja myynnistä vastaava Samu Helin. − Virtuaaliesittely on hyvä lisätyökalu myynnillemme.

− Olemme tyytyväisiä 360Mediatalon Virtual Reality -palveluun.  He hoitivat virtuaaliesittelyn toteutuksen hienosti suunnittelusta ja kuvauksista lopputuotteeseen ja ottivat hyvin huomioon Aran Cucinen toiveet.

Lisää samaan aiheeseen liittyviä

Tutustu Isku Stockmann virtuaaliseen showroomiin.

Lue lisää

Tutustu Kia Niro-hybridin virtuaaliseen tuote-esittelyyn.

Lue lisää

Tutustu Gant Home virtuaaliseen showroomiin.

Lue lisää