Palvelut

Meillä on vahva visio virtuaalitodellisuuden tulevaisuudesta.
Selaa alaspäin ja kerromme mitä teollisuudelta odotamme.

VIRTUAALITODELLISUUS ON UUSI MEDIA

Virtuaaliympäristöt mahdollistavat yrityksille, julkishallinnolle ja koulutusorganisaatioille huikeita mahdollisuuksia esitellä toimintaansa, markkinoida tuotteitaan ja tarjota VR-sisältöä asiakkailleen. 360° virtuaaliympäristön voi kokea VR-laseilla, kännykällä, tabletilla ja tietokoneella.

Kenelle VR sopii? Kaikille: virtuaalitodellisuuden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Katso läpi palvelukohteemme ja ota yhteyttä, niin teemme teidän toimintaanne kehittävän ratkaisun.

 

VIRTUAALIESITTELYT

Virtuaaliesittelyt herättävät huomiota verkkosivuilla ja tuovat sinne entistä enemmän sisältöä. Virtuaalinen yritysvierailu herättää luottamusta ja viestii toiminnan avoimuudesta ja edistyksellisyydestä. Monipuolinen virtuaaliympäristö saa ihmiset viipymään pidempään verkkosivuilla ja tutustumaan tarkemmin yritykseen, sen tuotteisiin ja palveluihin.

Asiakas käyttää yhä enemmän aikaa verkossa tutkimalla tuotteita ja palveluja ennen ostopäätöstään, ja siihen virtuaaliesittely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden.

Virtuaaliesittelyä on helppo jakaa sähköisissä uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa.

Palvelukohteet

360Yritysesittelyt tarjoavat yritykselle uuden kanavan tavoittaa niin asiakkaita kuin työnhakijoita konkreettisella tasolla. Esittele toimitilasi, kerro ydintoiminnastasi, ja näytä miksi juuri sinun yrityksesi on parhaiden toimijoiden joukossa!

360Tuote-esittelyt tekevät tuotteistasi helposti lähestyttäviä ja hahmotettavia, riippumatta siitä kuinka paikkaan sidottuja tai teknisiä ne olisivat. Virtuaaliulottuvuudella tuot asiakkaat tuotteesi luo, ja voit näyttää suoraan miten tuote ratkaisee heidän haasteensa!

360Tapahtumat luovat järjestämistäsi tapahtumista 360° ympäristön, jolloin kokemuksen jakaminen ja markkinointimateriaalina käyttäminen helpottuvat huomattavasti. Virkistä kävijöiden muistia ja luo mieleenpainuva kokemus myös niille, jotka eivät paikalle päässeet!

360Koulutukset tekevät yrityksellesi tilan kouluttaa työntekijöille sisäistä koulutusta, kuten toimitilojen käyttöä ja asiakastilanteita – ilman, että työntekijän on itse paikalla. Etäläsnäolo mahdollistaa kulujen vähentymisen ja immersiivisen oppimiskokemuksen, jonka voi näyttää niin uusille työntekijöille kuin kerrata tarpeen mukaan!

Ole osa virtuaalitodellisuuden
tulevaisuutta – Ota yhteyttä!