Palvelut 2018-01-01T16:22:34+00:00

Palvelut

 
Meillä on vahva visio virtuaalitodellisuuden tulevaisuudesta.
Selaa alaspäin ja kerromme mitä teollisuudelta odotamme.

Virtuaalitodellisuus on uusi media

Virtuaali-
todellisuus on uusi media

Virtuaaliympäristöt mahdollistavat yrityksille, julkishallinnolle ja koulutusorganisaatioille huikeita mahdollisuuksia esitellä toimintaansa, markkinoida tuotteitaan ja tarjota VR-sisältöä asiakkailleen. Virtuaaliympäristöjä voi kokea VR-laseilla, kännykällä, tabletilla ja tietokoneella, ja katsoja voi kierrättää näkymää täydet 360 astetta.

VR-koulutus tarjoaa uuden tavan toteuttaa ulkoista tai sisäistä koulutusta. Virtuaalitodellisuus mahdollistaa tutkitusti tehokkaamman keinon uuden sisällön oppimiseen, joten VR-koulutus tuo koulutustarkoitukseen tehokkuutta ja intensiivisyyttä.

Virtuaalisen 360Reittioppaan avulla vierailijan on helppo suunnistaa ennalta tuntemattomassa ympäristössä esimerkiksi sairaaloissa, virastoissa ja muissa julkisissa tiloissa.

Kokeile 360Reittiopasta TYKSin T-sairaalasta:

Virtuaaliesittelyt ja 360-esittelyt mullistavat markkinointia sekä viestintää

Virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesittelyt herättävät huomiota verkkosivuilla ja tuovat sinne entistä enemmän sisältöä. Virtuaalinen yritysvierailu herättää luottamusta ja viestii toiminnan avoimuudesta ja edistyksellisyydestä. Monipuolinen virtuaaliympäristö saa ihmiset viipymään pidempään verkkosivuilla ja tutustumaan tarkemmin yritykseen, sen tuotteisiin ja palveluihin.

Asiakas käyttää yhä enemmän aikaa verkossa tutkimalla tuotteita ja palveluja ennen ostopäätöstään, ja siihen virtuaaliesittely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden.
Virtuaaliesittelyä on helppo jakaa sähköisissä uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa.

Kenelle?

Virtuaalitodellisuuden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.
Kohteita voivat olla esimerkiksi:

koulutukset

tapahtumat

kohde-esittelyt

yritysesittelyt

showroomit

tuote-esittelyt
KATSO REFERENSSICASET

Miksi 360Mediatalo?

Tiimimme koostuu 360tuotannon, 3D-suunnittelun, VR-ohjelmoinnin, videoeditoinnin, graafisen suunnittelun ja kirjoittamisen ammattilaisista.

Toteutamme virtuaalisovellukset suomen kielen ohella englanniksi ja ruotsiksi ja tarvittaessa muillakin kielillä.

Tuotamme virtuaaliympäristöt kokonaispalveluna ideoinnista valmiiseen tuotteeseen. Palvelun hinta muodostuu kertaluontaisesta tuotantokustannuksesta ilman jatkuvia kuukausikuluja. Yrityksen toiminnan muuttuessa virtuaaliympäristöä on helppo päivittää.

Suunnittelemme virtuaalitoteutuksen asiakkaan toiminnan lähtökohdista ja asiakkaan graafisen ilmeen mukaisesti. Voimme ohjelmoida virtuaaliympäristöön haluttuja toiminnallisuuksia, kuten tuote-esittelyjä, käytönopastuksia ja reittioppaita sekä lisätä tietoa kohteesta mm. logoja, valokuvia, pohjakuvia, tekstiä ja videoita.

Olemme markkinointiviestinnän ammattilaisia ja intohimoisia virtuaaliteollisuuden kehittäjiä, ja käytössämme on aina viimeisin virtuaalitekniikka.